2015. július 25., szombat

Eredeti cím: 黄昏乙女×アムネジア
Angol cím: Dusk Maides of Amnesia

TIZENHATOS KARIKA!

Történet: A Seikyou Magángimnázium falai között elég sok szóbeszéd terjeng. Ezen szóbeszédek alapja mindig valamilyen természetfeletti eseményre utal, amelyeknek rend szerint egy bizonyos Yuuko-san a főszereplője, aki állítólag 60 évvel ezelőtt életét vesztette az iskola épületében. Az iskola felépítése sem hétköznapi, ugyanis az intézményt számos érdekes épületegyüttes alkotja, melyekben alsós és felsős gimnázium is működik. Az épület egy részét viszont ismeretlen okokból 60 évvel ezelőtt lezárták. Ezek a lezárt részek szépen lassan egyre elhagyatottabbak lettek, az osztálytermeket pedig raktáraknak használják. A lezárt részek elhagyatottságuknak és az idő múlásának köszönhetően számos természetfeletti jelenséggel kapcsolatos pletykának szolgálnak alapjául.





Az első éves Niiya Teiichi éppen az egyik elhagyatott részen barangol. Teiichi ekkor még nem is sejti, hogy egy igazán furcsa találkozásban lesz része. Ugyanis az egyik teremben egy nagyon szép, fekete hajú lánnyal találkozik, aki nem más, mint egy szellem. Ő Yuuko, akiről annyi történet szól. Valóban létezik! Legalábbis Teiichi számára, mivel más nem látja a lányt. Yuuko ezután mindvégig "kísérteni" fogja a fiút... Ezek mellett pedig az elég dekoratív szellemlány ötlete alapján alakítanak egy klubot, ami a Paranormális Megfigyelések Klubja nevet kapja. Azzal a céllal alakult, hogy megtudják Yuuko múltját, ugyanis a szellemlány semmire sem emlékszik. A klubtagok pedig a már fentebb is említett Okonogi Momoe, aki segítséget kér a klubtól és nem is sejti, hogy valójában ki is az elnök, hiszen ő nem látja Yuukot. De itt van még Kanoe Kirie is, aki ezzel ellentétben Teiichi mellett szintén látja a szellem lányt, sőt ezek mellett még távoli rokonok is.

Vélemény: egy hirtelen ötletből jött ismerősömnél.és hú de jól döntöttünk! Mindenkinek ajánlom, ay egyre betegebb és betegebb részeket!
Részek:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése